centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Για ακόμη μία φορά Στελίνα Τζιλια μας έκανες περήφανους!

Για ακόμη μία φορά Στελίνα Τζιλια μας έκανες περήφανους!

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

Για ακόμη μία φορά στο βάθρο, για ακόμη μία φορά στην κορυφή του κόσμου! Για ακόμη μία φορά Στελίνα Τζιλια μας έκανες περήφανους!

1.100 αθλητές από 81 χώρες έδωσαν το παρόν στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε “Series A” για το 2024 , που διεξήχθη στην Αθήνα 12-14 Ιανουαρίου.

Η αθλήτρια του Συλλόγου Α.Σ ΣΟΤΑΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Τζίλια Στελίνα στην κατηγορία -50kg με 4 νίκες και μία ήττα έφτασε στον μικρό τελικό , όπου κερδίζοντας την αντίπαλό της από την Γερμανία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας της, σκαρφαλώνοντας στην 35η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Επόμενος στόχος της αθλήτριας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων – νέων- U21 , που θα διεξαχθεί στην Γεωργία 9-11 Φεβρουαρίου , όπου με τους συναθλητές της ,Παπαδόπουλο Γεώργιο και Παπαδόπουλο Δημοσθένη θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα.1.100 αθλητές από 81 χώρες έδωσαν το παρόν στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε “Series A” για το 2024 , που διεξήχθη στην Αθήνα 12-14 Ιανουαρίου.

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας Τζίλια Στελίνα στην κατηγορία -50kg με 4 νίκες και μία ήττα έφτασε στον μικρό τελικό , όπου κερδίζοντας την αντίπαλο της από την Γερμανία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας της , σκαρφαλώνοντας στην 35η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης.

Επόμενος στόχος της αθλήτριάς μας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων – νέων- U21 , που θα διεξαχθεί στην Γεωργία 9-11 Φεβρουαρίου , όπου με τους συναθλητές της ,Παπαδόπουλο Γεώργιο και Παπαδόπουλο Δημοσθένη θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια!

(2) 📌Για ακόμη μία φορά στο βάθρο, για ακόμη… – Δήμος Νέας Προποντίδας | Facebook


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.