centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Επισκέψεις στους Δήμους Σιθωνίας & Αριστοτέλη. Η Χαλκιδική αποπνέει ιστορία, πολιτισμό και διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό αφήγημα

Επισκέψεις στους Δήμους Σιθωνίας & Αριστοτέλη. Η Χαλκιδική αποπνέει ιστορία, πολιτισμό και διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό αφήγημα

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

Επισκέψεις στους Δήμους Σιθωνίας & Αριστοτέλη. Η Χαλκιδική αποπνέει ιστορία, πολιτισμό και διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό αφήγημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα

Τη Δευτέρα 1/4/2024, με τον βουλευτή Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο, τον τ. βουλευτή και πολιτευτή Ευθύμιο Καρανάσιο, τον πολιτευτή και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο, την πολιτεύτρια Λαθούρη-Πάργα Μαρία, τον τομεάρχη Θεσσαλονίκης Γραμματείας Οργανωτικού Τσιουπλάκη Γιώργο, τον Β΄ αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Κρημνιανιώτη Δημήτριο, και ιδίως τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Αρζουμανίδη, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Πατσιαβά, τον γ.γ Θεόδωρο Νικολαΐδη, και τον τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας Τσερκεζίδη Νικόλαο, πραγματοποιήσαμε πολλές και ουσιαστικές συνεργασίες στους Δήμους Σιθωνίας και Αριστοτέλη, της ΠΕ Χαλκιδικής.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακας

Στις συναντήσεις με τους Δημάρχους Γιάννη Μαλλίνη και Στέλιο Βαλιάνο και τους συνεργάτες τους, συμφωνήσαμε για την ανάγκη συνεχούς συνεργασίας και επικαιροποίησης των προταγμάτων των τοπικών κοινωνιών.

Μιλήσαμε για τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στους δύο δήμους και τις άλλες προτεραιότητές τους και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε:

-το δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου, όπου συνομιλήσαμε με το εκπαιδευτικό προσωπικό και εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

-τη μεταποιητική μονάδα ελιάς “ΔΕΑΣ Α.Ε.”, -τον αγροτικό & μελισσοκομικό συνεταιρισμό “Σίθων”,

-την εταιρεία ανακύκλωσης “Τσερκεζίδης”, -το οινοποιείο “Agrovision”.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Επιπλέον, στο Παλαιοχώρι συναντηθήκαμε με σωματεία μεταλλωρύχων και πολιτιστικούς συλλόγους.

Το πρόγραμμα της ολοήμερης επίσκεψης, ολοκληρώθηκε με συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής στην Αρναία, όπου αφού άκουσα τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των στελεχών μας, επισήμανα την ανάγκη να διαφυλαχθεί η πολιτική σταθερότητα στη χώρα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, προκειμένου να συνεχιστεί η αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας που τελικά γυρνάει ως μέρισμα στους πολίτες. Γι’ αυτό είναι σημαντική η ξεκάθαρη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην επικείμενη αναμέτρηση.

Σε 4,5 χρόνια περάσαμε από την ανυποληψία στον θαυμασμό. Η χώρα μας βελτιώνεται σημαντικά, αποκτά αυτοπεποίθηση και αυτό δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Πρόκειται για κατακτήσεις που επιτεύχθηκαν με σχέδιο, πρόγραμμα και πολλή δουλειά, λέγοντας μονάχα την αλήθεια στον κόσμο.

Τίποτα από όσα πετύχαμε δεν είναι δεδομένο. Δύσκολα ανεβαίνεις, γρήγορα κατεβαίνεις. Κι ας μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια η πατρίδα μας πλήρωσε βαριά την ψήφο της αντίδρασης.

Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.