Εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής συναντήσαμε σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη.
Ντολμαδάκια, Αμπελοκορφάδες, πίτες Marianna’s Vineleaves, πράσινες και σταφιδάτες ελιές Χαλκιδικής Περίαπτον, σε ένα masterclass που διοργάνωσε η Chef Stories για το μέλη του Thessaloniki Convention Bureau, στον εξαιρετικό χώρο Wine Hub των Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος – Winemakers of North Greece, με επιλεγμένα προϊόντα, που παράγονται στις 15 Περιφερειακές Ενότητες όπου έχουν έδρα τα 35 μέλη-εταιρείες των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος.
Στην Oenocosmos Wine Fair Thessaloniki συναντήσαμε τα εκλεκτά κρασιά του Iatridis Estate.
Η εξωστρέφεια αποτελεί βασική επιλογή για την ανάπτυξη, ειδικά μέσα από εμπνευσμένες και δημιουργικές δράσεις όπου προβάλλονται τα προϊόντα και συνδυάζονται με το storytelling για την παραγωγή τους, την προέλευσή τους και κυρίως για τους ανθρώπους πίσω από αυτά.
Το πρόγραμμα #TASTEHALKIDIKI αποτελεί σταθερή αξία για την προβολή της Χαλκιδικιώτικης γαστρονομίας, της παράδοσης, των τοπικών προϊόντων και των ανθρώπων του τόπου.
More Stories
Επισκέψεις στους Δήμους Σιθωνίας & Αριστοτέλη. Η Χαλκιδική αποπνέει ιστορία, πολιτισμό και διαθέτει ισχυρό αναπτυξιακό αφήγημα
Δήμος Αριστοτέλη – Ξεκινούν οι μελέτες αναβάθμισης έξι λιμενικών εγκαταστάσεων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 17ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού Παιδικών και Εφηβικών τμημάτων “Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή”