centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, διοργάνωσε εκδήλωση, με παρουσίαση της χορωδίας υπό την καθοδήγηση του π. Πολύκαρπου Κοντοζίδη και της θεατρικής παράστασης «Σιμοίρα σύρον τη τρά ς» του Ευστάθιου Ευσταθιάδη, από την θεατρική ομάδα, την οποία συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Δαμιανίδης

«Σιμοίρα σύρον τη τρά ς» του Ευστάθιου Ευσταθιάδη, από την θεατρική ομάδα, την οποία συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Δαμιανίδης

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, διοργάνωσε εκδήλωση, με παρουσίαση της χορωδίας υπό την καθοδήγηση του π. Πολύκαρπου Κοντοζίδη και της θεατρικής παράστασης «Σιμοίρα σύρον τη τρά ς» του Ευστάθιου Ευσταθιάδη, από την θεατρική ομάδα, την οποία συντόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Δαμιανίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ε.Π.Ν.Κ. ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 2024"

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είχαμε τη χαρά να τιμήσουμε τους χορευτές μας, Νένα Τσιλιγκαρίδου, Αντώνη Καριοφύλλη και Ηλία Χατζηγεωργίου – Γεωργιάδη που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ακόμη προς το τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε το αρρήκτως συνδεδεμένο με την ελληνορθόδοξη πίστη έθιμο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και στο τέλος της, αποδόθηκαν ευχαριστίες σε όλα τα μέλη που βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης, τις κυρίες που ετοίμασαν τα κεράσματα, αλλά και σε όλους τους φίλους της Ένωσης που έδωσαν ηχηρό παρόν.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Μιχαηλίδης Γιώργος

Υπεύθυνος τύπου και ενημέρωσης

Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς “Οι Αργοναύτες”


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.