Τα εκλεκτά προϊόντα των Σερρών στο «Mezé Project» της FOODEXPO 2024
Η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων των Σερρών προβλήθηκαν μέσα από μοναδικά πιάτα – προτάσεις σε μεζέδες από την Chef Τάτη Μποκότση στο πλαίσιο «Mezé Project» της FOODEXPO 2024.
Οι σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών παρουσίασαν τα προϊόντα τους, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν πολλά από αυτά στα εξαιρετικά πιάτα που δημιούργησε η Chef.
Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο οποίος και τόνισε ότι το Επιμελητήριο βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, καθώς και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιώργος Μήχος, ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Γιάννης Παπουτσής και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Δημήτριος Αγγλίδης και Σωτήρης Κοτσαμπάς.
More Stories
Πραγματοποιήθηκε η 31η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
Υπεγράφη στο Δημαρχείο Ηράκλειας η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του ΣΟΦΨΥ για την ανάληψη πρωτοβουλιών και συνεργειών με εκπαίδευση, έρευνα, δράσεις και πραγματοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων
Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου άρδευσης ΤΟΕΒ Νιγρίτας», προϋπολογισμού 1.955.641,25€, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία των εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου του ενδιαφερομένου ΤΟΕΒ κ.κ. Γιαννιώτη και Πέζου