centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για θέματα ΤΑΞΙ.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για θέματα ΤΑΞΙ.

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για θέματα ΤΑΞΙ.

Σε πολύ καλό κλίμα η σημερινή συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Αγγελούδη ο όποιος συμφώνησε με όλα τα ζητήματα που θέσαμε για το επόμενο διάστημα σε σχέση ΤΑΞΙ-ΔΗΜΟΣ.

✅Λεωφορειογραμμές:Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι συμφωνεί με την 24ωρη διέλευση των ΤΑΞΙ και αν χρειαστεί θα στείλει και έγγραφο στο Υπουργείο Μεταφορών.

✅Πιάτσες ΜΕΤΡΟ. και πιάτςες ΤΑΞΙ γενικά στην Πόλη.Έδωσε αμέσως ο Δήμαρχος οδηγίες να ενημερωθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έτσι ώστε να δοθεί λύση στο ραντεβού που θα γίνει τις επόμενες μέρες με το Σωματείο μας.

✅FLYOVER:Εκφράσαμε τις ανησυχίες και τις αντικειμενικές δυσκολίες του έργου οι οποίες είναι ίδιες με του Δημάρχου και μας ανέφερε ότι είναι θέμα υπουργείου και ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις.

✅Δρόμος Ελένης Ζωγράφου:Το ζήτημα το έχει ήδη αναθέσει στον εργολάβο έτσι ώστε να γίνουν δοκιμαστικές αλλαγές για να μπορέσει ο δρόμος να γίνει λειτουργικός.18 Φεβρουαρίου ξεκινάνε οι εργασίες.

✅Αστυνόμευση των παρκαρισμένων ΙΧ στις πιάτσες μας.Μας έφερε σε επαφή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας για να έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

✅Κυκλοφοριακές διορθώσεις όπως της Δωδεκανήσου και της Τριανδρίας αναφέρθηκαν στον Δήμαρχο.Για την Δωδεκανήσου ανέφερε ο Δήμαρχος ότι από Δευτέρα μάλλον θα ξεκινήσει να λειτουργεί αμφίδρομα.Για την Τριανδρια δεν το γνώριζε και θα το μελετήσουν οι υπηρεσίες.

✅Αναφέραμε για το αν μπορεί να γίνει ορθολογικό ωράριο στην αποκομιδή των σκουπιδιών.Και μας ανέφερε ότι είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο το μελετάμε γιατί είναι δύσκολο και ασύμφορο να γίνει την νύχτα αποκομιδή των σκουπιδιών.

✅Τέλος αναφέραμε στον Δήμαρχο ότι το Σωματείο είναι ανοιχτό σε κάθε κάλεσμα σε κάθε συνεργασία και κάθε δράση που θέλει να οργανώσει ο Δήμος.

Θεωρούμε ότι έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και θα υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία!

Σωματείο Ταξί Θεσσαλονίκης


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.