centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Προτεραιότητα η στήριξη των δήμων με οικονομικούς πόρους και προσωπικό και όχι η επιβάρυνσή τους με το φόρο ταφής και την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ"

Προτεραιότητα η στήριξη των δήμων με οικονομικούς πόρους και προσωπικό και όχι η επιβάρυνσή τους με το φόρο ταφής και την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ”

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

Φάμελλος Σωκράτης Προτεραιότητα η στήριξη των δήμων με οικονομικούς πόρους και προσωπικό και όχι η επιβάρυνσή τους με το φόρο ταφής και την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ”

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πιστεύει στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα των Δήμων, οι οποίοι αποτελούν κύτταρα ανάπτυξης και αποκέντρωσης στηρίζοντας την κοινωνική συνοχή και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό.

Οι προκλήσεις που έχει μπροστά της η αυτοδιοίκηση είναι πολλές και κρίσιμες και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα την στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στις δίκαιες διεκδικήσεις της. Και προφανώς η κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει άμεσα με τη στήριξη των δήμων με προσωπικό και με πόρους, διότι με τις επιλογές της, όπως πρόσφατα με το φόρο ταφής, έχει μειώσει τους πόρους που έχουν οι δήμοι και έχει μεταφέρει μεγάλο κόστος στα δημοτικά τέλη. Και φυσικά σε πρώτη προτεραιότητα θα βάλουμε και την υπεράσπιση του δημοτικού χαρακτήρα των υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης που η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο για ενοποίηση και ιδιωτικοποίηση.

Δείτε περισσότερα εδώ ⤵️

Σ. Φάμελλος: Προτεραιότητα η στήριξη των δήμων με οικονομικούς πόρους και προσωπικό και όχι η επιβάρυνσή τους με το φόρο ταφής και την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ | ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (syriza.gr)

📌 Επίσκεψη στη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Λαγκαδά

(2) “Προτεραιότητα η στήριξη των δήμων με… – Φάμελλος Σωκράτης | Facebook


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.