centernews.gr

Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική

Δημαιρεσίες στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Δημαιρεσίες στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.

𝚫𝚮𝚳𝚨𝚰𝚸𝚬𝚺𝚰𝚬𝚺 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛅ή𝛍𝛐 𝚷𝛖𝛌𝛂ί𝛂ς – 𝚾𝛐𝛒𝛕𝛊ά𝛕𝛈

𝚺𝛖𝛎𝛂𝛊𝛎𝛆𝛕𝛊𝛋ή 𝛈 𝛆𝛋𝛌𝛐𝛄ή 𝛕𝛐𝛖 𝛎έ𝛐𝛖 𝛑𝛒𝛐𝛆𝛅𝛒𝛆ί𝛐𝛖 𝛕𝛐𝛖 𝚫𝚺 𝛋𝛂𝛊 𝛕𝛈ς 𝚫𝛈𝛍𝛐𝛕𝛊𝛋ής 𝚬𝛑𝛊𝛕𝛒𝛐𝛑ής

𝚴έ𝛂 𝛔ύ𝛎𝛉𝛆𝛔𝛈 στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στη νεοσύστατη Δημοτική Επιτροπή προέκυψε κατά τις καθιερωμένες δημαιρεσίες στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, οι οποίες διεξήχθησαν χτες το απόγευμα σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και κατόπιν πρότασης του δημάρχου 𝚰𝛄𝛎ά𝛕𝛊𝛐𝛖 𝚱𝛂ϊ𝛕𝛆𝛇ί𝛅𝛈, 𝛑𝛒ό𝛆𝛅𝛒𝛐ς 𝛕𝛐𝛖 𝚫𝛈𝛍𝛐𝛕𝛊𝛋𝛐ύ 𝚺𝛖𝛍𝛃𝛐𝛖𝛌ί𝛐𝛖 𝛆𝛑𝛂𝛎𝛆𝛏𝛆𝛌έ𝛄𝛈 𝛐𝛍ό𝛗𝛚𝛎𝛂 𝛐 𝚳𝛊𝛘ά𝛌𝛈ς 𝚪𝛆𝛒ά𝛎𝛈ς. Αντίστοιχα ομόφωνα εκλέχθηκαν στη θέση της 𝛂𝛎𝛕𝛊𝛑𝛒𝛐έ𝛅𝛒𝛐𝛖 ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης η 𝚪𝛆𝛚𝛒𝛄ί𝛂 𝚩𝛐𝛖𝛌𝛄𝛂𝛒ί𝛅𝛐𝛖 και στη θέση της 𝛄𝛒𝛂𝛍𝛍𝛂𝛕έ𝛚ς του δημοτικού συμβουλίου η 𝚰𝛗𝛊𝛄έ𝛎𝛆𝛊𝛂 𝚱𝛚𝛗𝛐ύ κατόπιν πρότασης της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Επίσης στη Δημοτική Επιτροπή, με 𝛑𝛒ό𝛆𝛅𝛒𝛐 𝛕𝛐𝛎 𝛅ή𝛍𝛂𝛒𝛘𝛐 𝚰𝛄𝛎ά𝛕𝛊𝛐 𝚱𝛂ϊ𝛕𝛆𝛇ί𝛅𝛈, 𝛂𝛎𝛂𝛅𝛆ί𝛘𝛕𝛈𝛋𝛂𝛎 οι εξής:

• ως 𝛕𝛂𝛋𝛕𝛊𝛋ά 𝛍έ𝛌𝛈 από την παράταξη της πλειοψηφίας οι Χρυσούλα Θεοδώρου, Γιώργος Ταρασίδης, Σταύρος Τρύφων, Κυριάκος Χαμουζάς και Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι Τζαμάλ-Οδυσσέας Μαάϊτα, Νίκος Νυφούδης και Πάρης Τσογκαρλίδης

• ως 𝛂𝛎𝛂𝛑𝛌𝛈𝛒𝛚𝛍𝛂𝛕𝛊𝛋ά 𝛍έ𝛌𝛈 ομοίως από την πλειοψηφία οι Βίκυ Κανέλλου, Βίβιαν Λιόλιου και Δέσποινα Λυπηρίδου και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι Βάιος Αγγελινούδης, Κυριάκος Αλεπλιώτης και Γιάννης Νασιάδης.

(20+) 𝚫𝚮𝚳𝚨𝚰𝚸𝚬𝚺𝚰𝚬𝚺 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝛅ή𝛍𝛐 𝚷𝛖𝛌𝛂ί𝛂ς – 𝚾𝛐𝛒𝛕𝛊ά𝛕𝛈… – Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη | Facebook


Ειδήσεις: Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική - Κεντρική Μακεδονία.